Tak for sæson 23/24!

26-03-2024

Sikke en sæson 23/24 i Sortebakken Gymnastikforening!

Med den nyligt afholdte forårsopvisning i Sortebakkehallerne, samt afholdelse af den årlige generalforsamling, vil vi gerne bruge et par linjer på at samle op på en sæson 23/24, som har budt på MANGE gode oplever, fremgang i foreningen og vækst i antallet af frivillige.

Vi har haft en dejlig stabil sæson, hvor 204 gymnaster og intet mindre end 32 frivillige instruktører, hver uge har fyldt Hal 2 i Sortebakken hallen, med masser af grin, højt humør og dejlig gymnastik. Det har altid været en fornøjelse at komme ud i hallen om eftermiddagen, og set de mange glade børn og voksne!

Noget for enhver!

Vi har i år haft 8 hold, med gymnaster i alderen 1-84 år. Flere af holdene måtte vi sætte venteliste på, fordi der var så stor tilslutning til dem. Vi er meget stolte over den store tilslutning, og vil selvfølgelig arbejde for at kunne åbne endnu flere hold til næste år, hvis vi igen oplever så flot en tilslutning. Vi vil gerne skabe gymnastikfællesskaber, hvor der er plads til alle, og derfor har vi også været glade for at vi igen i år har kunnet tilbyde Jump4Fun SGF, hvor fokus er bevægelsesglæde for børn med udfordringer af forskellig art. Gymnastik og bevægelse er for alle, og derfor er vi også ALTID åbne for at lave flere/nye hold, hvis en instruktør har lyst til at starte noget nyt op.

I vores bestræbelse på at blive mere digital, startede vi i år op med en ny tilmeldingsproces. Alle skulle tilmelde sig og betale via hjemmesiden, inden sæsonens opstart. Vi har fået meget positiv respons på denne nye proces, og takker medlemmerne for deres imødekommenhed over for dette. Samtidig har det også lettet bestyrelsens arbejde, så det var klart en win-win for alle! Det var selvfølgelig stadig muligt at have to gratis prøvegange som tidligere.

”Nye aktiviteter”

Et par gamle aktiviteter havde indfundet sig igen i løbet af sæsonen, hvor vi to gange havde Søndagstummel, for børn i alderen 1-6 år. Det var en stor succes, og et koncept vi helt sikkert arbejder videre på i sæson 24/25. Hallen var åben for alle, og der blev brændt masser af krudt af på den opstillede bane.

I november afholdt vi også loppemarked, efter et par års fravær. Opbakning til køb af stande var rigtig stor, og mange gode kræmmere havde fundet vej til Sortebakkehallen. Desværre var fremmødet af købere ikke så stort som håbet, men vi evaluerer på arrangementet, om dato og tidspunkt skal placeres anderledes en anden gang. Vi har i hvert fald tænkt os at afholde det igen i sæson 24/25.

Sponsorater og indsamlingsaktiviteter

Selvom vi har en stor medlemstilslutning, så er det også nødvendigt med sponsorater og indsamlingsaktiviteter, for at få foreningens økonomi til at løbe rundt. Pengene der indsamles i løbet af året går til nye redskaber, instruktørgodtgørelse, diverse administration af foreningen, halleje, kurser, instruktørpleje m.m. Vi har været så heldige i år, at vi igen er blevet tilgodeset af vores faste samarbejdspartnere, samtidigt med at der også er kommet nye til! Uden deres sponsorater, havde vi ikke kunnet tilbyde gymnaster og instruktører de aktiviteter vi har i foreningen.

Vi vil gerne takke Spar Nørager, Sparekassen Danmark Hobro Fonden, OK Nørager, Dyrlægehuset Nørager, Nørager Mejeri og Nørager Byfest for de flotte sponsorater i år, som bl.a. har bidraget til

Instruktørerne skal have det godt!

Vi har i år haft et øget fokus på vores instruktører, og derfor har vi samlet dem til et par fælles arrangementer, hvor de både har fået noget gymnastikfaglighed med, men også fået plejer konkurrencegenet til fredag aften med bowling i Hobro. Vi vil igen i sæson 24/25 have et stort fokus på fastholdelse og vedligeholdelse af vores instruktører, for de er grundstenene i vores forening – uden dem ingen hold! Vi vil gerne takke alle vores fantastiske instruktører for det store stykke arbejde de i den forgangene sæson har lagt i foreningen – både til de ugentlige træninger, men også de aktiviteter der ellers har været i foreningen, som f.eks. OK-dagen.

Vi har altid plads til flere instruktører, og det er ikke et krav at man har gymnastikerfaring -  bare man har lyst til at bruge 1 time i hallen om ugen med børn/voksne, hvor der er fokus på leg, læring og godt samvær! Så går du rundt med en instruktørespire i maven, eller en ide til et nyt hold, så tag endelig fat i bestyrelsen!

Vi har allerede nu et nyt hold på programmet for sæson 24/25! Vi glæder os til tilbyde trampolinfitness, hvor fokus er høj puls, højt humør og en masse sved på panden.

En smuk afslutning på en god sæson

D. 9. marts fyldtes Sortebakkehallerne med mere end 250 tilskuere, for at se hvad alle vores gymnaster havde lært i løbet af sæsonen! Det var et brag af en opvisning, for både store og små fik vist hvad de havde lært. Vores egen instruktør Inna Stelmark sørgede for at forevige dagen i en masse smukke billeder, som er tilgængelige her på vores hjemmeside – snyd ikke dig selv for at se de mange pletskud fra dagen! 📸

Hvad bringer sæson 24/25?

Som allerede nævnt bringer den kommende sæson opstart af et trampolinhold, og et gensyn med vores mange børnehold. Vi glæder os til også at se mange af vores instruktører igen, selvom vi også siger farvel til nogle, som bl.a. skal på efterskole.

Selvom denne sæson er slut, er vi godt i gang med at planlægge andre aktiviteter i foreningen, som bliver ud over de ugentlige træninger. Hold øje med vores Facebook-, Instagram- og hjemmeside, hvor vi løbende vil lægge aktiviteter op.

/ Bestyrelsen